Update 4.6.0 je zde!

Vážení železničáři,

update verze 4.6.0 již byl nahrán na první čtyři herní světy. Je tedy čas se blíže podívat na jeho obsah, protože aktualizace obsahuje mnoho nových funkcí!

Šotouši

Jsou ochotni čekat celé hodiny na perfektní fotku vlaku. A vždy mají po ruce foťák, aby zachytili ten správný okamžik! Ano, řeč je o šotouších. Už se dostali i do hry.

25 různých vlakových nadšenců chce dostat tvé vlaky před objektivy svých foťáků. Když je vyzvedneš, získáš drobnou odměnu v podobě herních peněz. Pokud se ti podaří zkompletovat album, získáš za to ještě větší bonus: zlaté, poukazy na lokomotivy či dokonce bonusovou lokomotivu! Pokud nezískáš bonusovou lokomotivu na první pokus, můžeš zkusit zkompletovat další fotoalba.

Hledání šotoušů se ti tedy určitě vyplatí. Někteří jsou běžní, jiní se objevují jen vzácně a jsou velmi žádaní! Společně s touto funkcí jsme do hry přidali i příslušné medaile, úspěchy a rekordy.

Okna uprostřed

Již před nějakou dobou jsme tuto funkci oznámili a nyní jsme ji i přidali do hry! Místo menu zarovnaných doleva se do hry vrací okna uprostřed obrazovky. Opět jsme tak vyřešili jeden z nejčastěji kritizovaných bodů v novém uživatelském rozhraní.

Samozřejmě nešlo jen o pouhé zkopírování z klasického uživatelského rozhraní, ale okna jsme vylepšili a zjednodušili jejich používání! Nyní máte opět všechny důležité informace a funkce k dispozici na první pohled.

Ve verzi 4.6.0 představujeme prvních pět vycentrovaných oken:

  • Informace o městě a všechna související okna (cestující, starosta)
  • Informace o metropoli
  • Informace o podniku
  • Sklady a přístavy
  • Pamětihodnosti

A to je teprve začátek! Další okna uprostřed obrazovky budou následovat v příštích aktualizacích.

Dynamická minimapa

Někteří hráči žádali o tuto změnu a nám se to líbilo natolik, že jsme ji s radostí zahrnuli do této aktualizace: z minimapy je nyní dynamický widget. To znamená, že odteď ji můžete přesouvat kdekoli po obrazovce a měnit její rozměry.

Osobnosti

Verze 4.6.0 přináší také nové osobnosti. V první a druhé epoše se tak objeví třeba Paul Camille von Denis, jeden z významných železničních inženýrů 18. století. Pokud se objeví na aukci, určitě se vyplatí vyprázdnit peněženky a koupit ho, protože s jeho podporou získáte 25% slevu na všechny vagóny!

Co říkáte na obsah této aktualizace? Dejte nám vědět v komentářích.

Přejeme vám bezpečnou cestu!
Rail Nation Team