Rail Nation – Origin Journey x2

Vážení hráči,

Svátky. Víme z vlastní zkušenosti, jak můžou být stresující. Nekonečné plánování a hledání zabíjí čas ještě předtím, než vůbec zahájíte výlet, a to ani nemluvíme o možném zrušení cesty v poslední minutě!

Co kdybychom vám řekli, že jsme se o to vše za vás postarali? Všechno to napětí a nejistota je fuč. Co kdybychom vám řekli, že na vás čeká dokonalé odpočinkové vlakové dobrodružství bez stresu a z pohodlí vašeho domova? Žádný tlak, žádné zrušení, je to bezpečné a dokonce vám můžeme zaručit, že se odehraje.

Přesně to pro vás máme. Na co ještě čekáte? Oblékněte si pohodlné oblečení – odpočinkový Origin Journey za chvilku začne.

Co je Origin Journey?

Pokud jde o vaši první zkušenost s Origin Journey, poskytneme vám přehled některých exkluzivních funkcí a pamětihodností, s nimiž se během své cesty můžete setkat.

Celý scénář se točí kolem místa, kde vznikl Rail Nation, německy mluvících zemí „DACH“.

Koná se na klasické mapě, která vás okouzlí nádhernými pohledy na 50 pamětihodností a 50 měst v Německu, Rakousku a Švýcarsku.

Zažijete i něco z místní kultury díky 11 novým druhům zboží (které nahradí některé zboží z klasického scénáře) a novým komoditním řetězcům. Zatímco si budete užívat kulturu, budete mít i možnost seznámit se s místními díky novým osobnostem vztahujícím se k novému zboží.

Nadcházející verze Origin Journey má také další výhodu v tom, že jde o 2x speed. To znamená, že můžete zažít a objevovat skvělé pamětihodnosti německy mluvících zemí rychleji – ale zároveň také budete muset pracovat rychleji a kratší dobu. Přesněji řečeno, 1 týden každé epochy + závěr hry. Abyste si mohli prohlídku herního světa Origin Journey co nejlépe užít, budete mít k dispozici také velmi užitečný nástroj. Denní extra bonus vám zpřístupní jedinečné 24hodinové bonusy, které vám na krátkou dobu pomůžou vylepšit hru. Nelíbí se vám bonus, který jste dostali? Nemějte obavy, můžete si jednoduše vybrat jinou kartu za několik zlatých. Ale pozor, čím více nových karet si vyberete, tím více zlatých to bude stát.

Origin Journey x2 proběhne pouze v jednom herním kole, takže se ujistěte, že nepropásnete svou šanci získat sedadlo ve vlaku a zažít toto dobrodružství.

 

 

 

 

Začátky serverů

Ujistěte se, že jste připraveni vydat se na cestu po herních světech Origin Journey, a zkontrolujte níže uvedené tabule odjezdů pro váš preferovaný region:

Nezmeškejte čas odjezdu, označte si datum v kalendáři a naplánujte si relaxační výlet již nyní!

Chcete ze své cesty získat co nejvíce? Vyrazte na prohlídku!

Přidejte se k naší průvodčí (nebo snad průvodkyni?) Lucy od 6. do 16. října na virtuální prohlídku pomocí našeho twitterového účtu. Během prohlídky bude Lucy zanechávat nápovědu a suvenýry z deseti lokalit z herních světů Origin Journey, které máte najít a vytvořit snímek obrazovky.

Každý den navštíví novou lokalitu a nechá vám nový suvenýr, který budete muset zaznamenat pomocí snímku obrazovky a odeslat jako součást soutěže prostřednictvím Gleamu . Pokaždé, když pojmenujete lokalitu suvenýru a uděláte snímek obrazovky, budete zahrnuti do slosování. Takže čím více snímků obrazovky pošlete, tím větší šanci na výhru máte!

Nemáte přístup na Twitter? Nemějte strach, prohlídku si můžete stále užít tak, že se připojíte na náš Discord a podíváte se na kanál #social-media.

Všechny příspěvky odeslané do 16. října 14:00 (SELČ) budou poté zařazeny do slosování o jednu z následujících cen:

Ceny

  1. místo: Kachnička Rail Nation, hrnek, sada odznaků a tričko + herní zboží: 500 zlatých, 10 losů, 10 poukazů na lokomotivu, 10 poukazů na kolej, 10 poukazů na vagón a 10 poukazů na okamžité dokončení stavby
  2. místo: Balíček herního zboží: 300 zlatých, 10 losů, 10 poukazů na lokomotivu, 10 poukazů na vagón.
  3. místo: Balíček herního zboží: 200 zlatých, 10 losů, 5 poukazů na lokomotivu, 5 poukazů na vagón

BONUS: Jakmile 500 účastníků odešle své odpovědi prostřednictvím odkazu Gleam, bude odemčen bonusový kód pro celou komunitu!

Pravidla:

  1. Účastí v této soutěži Gleam dáváte souhlas s tím, že vaše osobní údaje (například jméno, údaje o dopravě a velikost trička) mohou být shromažďovány a použity výhradně za účelem zaslání odměny, pokud budete vybráni jako vítěz na 1. místě.
  2. Účastí v této soutěži Gleam dáváte souhlas k tomu, aby vás kontaktoval tým Rail Nation.
  3. Odpovědi lze zasílat v některém z následujících jazyků: angličtina, holandština, němčina, francouzština, ruština, španělština, čeština, italština, polština. Přihlásit se můžete pouze v jednom regionu; přihlášení ve více regionech bude mít za následek diskvalifikaci.
  4. Každá osoba může denně vložit pouze dva příspěvky (snímek obrazovky a text).
  5. Snímek obrazovky by neměl přesáhnout velikost 150 MB.

 

Užitečné odkazy

Twitter

Gleam

Discord

 

 

Časté otázky před cestou

Kam a jak si můžu převést své zlaté? – Jakékoli zlaté z předchozího kola Origin Journey budou automaticky k dispozici pro převod na nový herní svět Origin Journey x2 ze stejného regionu. Pro více informací si prosím přečtěte následující článek: „Jak převádět zlaté v Rail Nation.“

Který region bych si měl(a) vybrat pro hru? – Pokud je k dispozici herní svět pro váš region (např. DE nebo RU), doporučujeme vám připojit se na některý z těchto herních světů. Pokud ne, bude nejlepší přidat se na mezinárodní herní svět.

Budou k dispozici nějaké bonusové kódy? – Ano, pokud se alespoň 500 lidí zúčastní komunitní akce, bude odemčen globální bonusový kód. A kdo ví – možná jich bude i více! 😊 Sledujte naše komunikační platformy (Discord, Facebook a Twitter), aby vám nic neuniklo.