Začátek velkého dobrodružství

Vážení železničáři,

dnes vám představujeme kariérní lokomotivu v plné slávě, protože nyní ji můžete vyslat na koleje. Tato lokomotiva bude odteď vaším věrným společníkem. Jakmile ji odemknete, bude k dispozici na všech kompatibilních herních světech a ve všech herních kolech.

A začátek tohoto velkolepého dobrodružství chceme s vámi všemi oslavit!

Zde najdeš všechny informace na jednom místě:

Co je kariérní lokomotiva?

Kariérní lokomotiva je tvá osobní lokomotiva, kterou budeš mít vždy k dispozici. Může být využita zároveň na všech herních světech, kde hraješ, a odteď ti bude dostupná navždy. Můžeš ji vylepšovat v sekci Kariéra. Vylepšení jsou také trvalá.

Jak získám kariérní lokomotivu?

Tato lokomotiva se ti automaticky odemkne při dosažení kariérní úrovně 2. V sekci Kariéra pro ni budeš mít speciální podstránku.

Jak můžu vylepšit kariérní lokomotivu?

Tvé kariérní body se přemění na technologické body (v poměru 1:1). Tyto body pak můžeš použít na vylepšování kariérní lokomotivy. K dispozici jsou vylepšení rychlosti, zrychlení, tažné síly a spolehlivosti. Můžeš také odemykat možnost přepravy zboží pozdějších epoch.

Lze kariérní lokomotivu použít kdekoli?

Hned po představení můžete kariérní lokomotivu používat v klasickém scénáři a ve scénáři Steam over Europe. Scénář USA momentálně není s kariérní lokomotivou kompatibilní, takže budeme dál pracovat na vývoji a kariérní lokomotivu tam zpřístupníme později. Výjimkou jsou herní světy DE-101 Golden Gate a US-102 Grand Central, které už běží v nové verzi. Na těchto dvou herních světech bude kariérní lokomotiva dostupná hned.

Přejeme ti spoustu zábavy s tvou novou lokomotivou!
Rail Nation Team