Blíží se velká aktualizace!

Ahoj železničáři,

ve verzi „Steam over Europe“ jsme loni kromě nové mapy představili i zcela novou verzi hry Rail Nation. Jako součást procesu modernizace bylo v plánu sjednotit všechny scénáře i mobilní aplikaci, a to jak ve vzhledu, tak i v technické struktuře. Po spuštění jsme zjistili, že je potřeba další akce a že je možné provést další vylepšení.

Proto jsme věnovali pozornost vaší zpětné vazbě, sedli jsme si s hráči a začali jsme pracovat na dalším přepracování. A teď je to tu: první velká aktualizace pro Rail Nation je připravena! Aktualizace už je nahraná na našich testovacích serverech.

Tato aktualizace řeší především to, co vám působilo největší starosti: nové uživatelské rozhraní. To bylo kompletně předěláno. Kromě toho tato aktualizace přidává i další technické funkce, jako například widgety a nový Plus účet. Verze „Steam over Europe“ poskytuje základ pro toto přepracování, což je důvod, proč zatím nebude tato aktualizace nahrána na klasické servery v kompletní podobě. Na obrázku vidíte, jaký herní obsah bude spuštěn ve které verzi.

Všechny herní světy se scénářem USA budou také aktualizovány na nejnovější verzi a získají tak nový systém výpočtu událostí (RTS) a různá další vylepšení. Tato změna se bude vždy dít při restartu herního světa. Přibližná data najdete v této tabulce.

Tato aktualizace je velkým krokem vpřed, co se týče kvality a stability hry. Naším dlouhodobým cílem je mít všechny scénáře sjednocené technicky i vizuálně, protože to výrazně usnadní následující vývoj a údržby. Opravy chyb a přidávání nových herních funkcí bude nezávislé na scénáři a bude tak i rychlejší. Nicméně klasické servery neprojdou kompletní změnou dříve než v roce 2018.

Během následujících týdnů představíme obsah této aktualizace podrobněji. Přejeme vám příjemnou zábavu a bezpečnou cestu!

Váš Rail Nation Team